Entrenament Personal

Tots els entrenaments personals comencen amb una primera entrevista on escoltem les teves necessitats i posem sobre el paper els teus objectius, disponibilitat i implicació.A continuació et  presentem la proposta per entrenar. Si estàs d’acord fixem els dies i hores convenients i disponibles per assolir el teu objectiu.

En la 1a sessió obrim la teva fitxa de client i recollim totes les dades personals, l’historial esportiu i el mèdic.

Per tal de poder fer una valoració el més completa possible en aquesta 1a sessió, comprovem a través d’una maquina de bio impedància la teva composició corporal. Mesurem els teus diàmetres corporals i  prenem la teva freqüència cardíaca en repòs relatiu i la tensió arterial.

En funció del teu estat físic o dels teus objectius, durant les 2 primeres sessions, fem tota una bateria de test de força, d’alineació corporal i dèficits musculars amb la metodologia “Check Your Motion”  amb eines altament desenvolupades i un,anàlisis de la teva tècnica de carrera segons la filosofia Born To Run, utilitzant un dels software més avançats del moment.

Els entrenaments s’estructuren de la següent manera:

  • Comencem amb un escalfament general per augmentar la temperatura del cos, lubricar les articulacions i preparar el sistema nerviós,
  • Continuem amb un escalfament específic en funció de l’entrenament que afrontem aquest dia i els grups musculars que treballem.
  • Seguim amb la part principal on entrenem a les intensitats adequades al teu nivell, al teu objectiu i al teu estat anímic d’aquest dia. Així aconseguiràs rendir el 100% i serà més del que et puguis imaginar.
  • Acabem amb 5-10 minuts d’estiraments assistits per millorar la recuperació, relaxar-te i pensar en tot el que has aconseguit durant l’entrenament.

Tot això en només 55 minuts.

1 sessió setmanal costa 229 eur (IVA inclos) mensuals.

2 sessions setmanals costa 449 eur (IVA inclos) mensuals

Wordpress themes JazzSurf