Funciona entrenament personal al maresme

ENTRENAMENT PERSONAL

Tots els entrenaments personals comencen amb una primera entrevista on escoltem les teves necessitats i posem sobre el paper els teus objectius, disponibilitat i implicació. A continuació et presentem la proposta per entrenar. Llavors marquem els dies i hores convenients i disponibles per assolir el teu objectiu.

En la 1a sessió obrim la teva fitxa de client i recollim totes les dades personals, l’historial esportiu i el mèdic.

Per tal de poder fer una valoració la més completa possible iser honestament conscient en quin punt ens trobem, en aquesta 1a sessió, et prenem les mesures dels teus diametres corporals, la teva composició corporal mitjançant una bascula de bioimpedancia.

Registrem la teva força de GRIP (agarre), registrem en imatge la teva postura en 3 plans, realitzem uns test de mobilitat (OHS, LG, SLS, SM, PR, etc) també comprobem el teu control motor, que ens ajuda a determinar les teves necessitats més urgents fent compatible assolir el teu objectiu.

Els entrenaments s’estructuren de la següent manera:

· Comencem amb un escalfament general amb auto alliberament per augmentar la temperatura muscular i preparar el sistema nerviós.

· Continuem amb un escalfament dinàmic en funció dels exercicis del dia i dels moviments que tenim com a objectiu a la sessió.

· La següent part de l’entrenament és la part principal on entrenem a una intensitat adequada al teu nivell, al teu objectiu i al teu estat anímic d’aquest dia. Amb aquesta programació podràs rendir al teu màxim, que de ben segur serà més del que et puguis imaginar.

· Acabem amb 5-10 minuts de treball de resistència cardiopulmonar d’alta intensitat o en cas de ser necessari amb uns estiraments assistits per millorar la relaxació i afavorir la recuperació.

Wordpress themes JazzSurf