Funciona entrenament personal al maresme

ENTRENAMENT PERSONAL

Tots els entrenaments personals comencen amb una primera entrevista on escoltem les teves necessitats i posem sobre el paper els teus objectius, disponibilitat i implicació. A continuació et presentem la proposta per entrenar. Llavors marquem els dies i hores convenients i disponibles per assolir el teu objectiu.

En la 1a sessió obrim la teva fitxa de client i recollim totes les dades personals, l’historial esportiu i el mèdic.

Per tal de poder fer una valoració la més completa possible en aquesta 1a sessió, comprovem a través d’una màquina de bio impedància la teva composició corporal. Mesurem els teus diàmetres corporals i per acabar fem una sèrie de valoracions utilitzant d’una bateria d’exercicis per avaluar la teva funcionalitat corporal

Els entrenaments s’estructuren de la següent manera:

· Comencem amb un escalfament general amb auto alliberament per augmentar la temperatura muscular i preparar el sistema nerviós.

· Continuem amb un escalfament dinàmic en funció dels exercicis del dia i dels moviments que tenim com a objectiu a la sessió.

· La següent part de l’entrenament és la part principal on entrenem a una intensitat adequada al teu nivell, al teu objectiu i al teu estat anímic d’aquest dia. Amb aquesta programació podràs rendir al teu màxim, que de ben segur serà més del que et puguis imaginar.

· Acabem amb 5-10 minuts de treball de resistència cardiopulmonar d’alta intensitat o en cas de ser necessari amb uns estiraments assistits per millorar la relaxació i afavorir la recuperació.

Wordpress themes JazzSurf