Entrenament grupal al maresme, Premia de Dalt, Funciona Strength & conditioning

ENTRENAMENT GRUPAL


Els nostres entrenaments personals en grup destaquen per l’atenció personalitzada, la individualització i l’adaptació a les teves necessitats.

Això, ens permet oferir un servei de qualitat, a un preu més assequible.

Com aconseguim això?


Abans de incorporar-te a entrenar en grup, has d’assistir a un procés inicial d’individualització i aprenentatge basic. Es composa de 2 sessions individuals, que pot ampliar-se si ho veus necessari.

A la primera sessió:

  • Realitzem una entrevista personal.
  • Determinem objectius.
  • Recollim un historial mèdic i esportiu.
  • Fem una valoració  mitjançant uns test .

A la segona sessió:

  • Fem entrega del pla d’entrenament personalitzat.
  • Realitzem una sessió d’entrenament personal completa on ensenyem la correcta execució de tots els exercicis planificats i dels moviments basics d’entrenament.
  • Resolem dubtes i fem correccions sobre els exercicis planificats


Dins de la sessió oferim un servei integral, on es diferencien tres blocs principals. Amb tots 3 blocs permetem treballar totes les capacitats del cos en cada entrenament.

· El primer bloc de treball engloba el treball de preparació al moviment fent exercicis d’alliberament, mobilitat, activació i control motor; amb l’objectiu de restaurar la normal funcionalitat del nostre cos que es veu afectada per les compensacions derivades del nostre dia a dia o seqüeles de lesions passades.
· En el segon bloc predomina el treball de força i potencia, amb l’ús de kettlebells, arrossegament de trineus, aixecaments olímpics, pilotes medicinals, amb el mateix pes del cos… entrenem des dels moviments més bàsics als més complexos.
· Finalment en el tercer bloc, es realitza un bloc de treball intervàl·lic d’alta intensitat (HIIT) per la millora de la resistència cardiopulmonar.


Els nostres horaris grupals:

Wordpress themes JazzSurf