Entrenament grupal al maresme, Premia de Dalt, Funciona Strength & conditioning

ENTRENAMENT GRUPAL


Els nostres entrenaments grupals destaquen per ser capaços d’incloure els beneficis dels entrenaments personals com són: la individualització i atenció personalitzada a les teves necessitats i capacitats, amb l’entrenament en grup. Això, ens permet oferir un servei de qualitat, a un preu més assequible.
Com aconseguim això?
Programem un treball pel grup durant 12 setmanes dividit en 4 fases que avancen en complexitat i variabilitat. Per avançar de fase has de dominar els exercicis plantejats en la fase anterior. A més a més, dins de la mateixa sessió, tot i haver uns exercicis programats, aquests es poden adaptar complicant-los (progressió), facilitant-los (regressió) o canviant-los (lateralització) si les necessitats o capacitats del client així ho demanen, sempre respecta’n l’objectiu de l’exercici plantejat.

Dins de la sessió oferim un servei integral, on es diferencien tres blocs principals. Amb tots 3 blocs permetem treballar totes les capacitats del cos en cada entrenament.

· El primer bloc de treball engloba el treball de preparació al moviment fent exercicis d’alliberament, mobilitat, activació i control motor; amb l’objectiu de restaurar la normal funcionalitat del nostre cos que es veu afectada per les compensacions derivades del nostre dia a dia o seqüeles de lesions passades.
· En el segon bloc predomina el treball de força i potencia, amb l’ús de kettlebells, arrossegament de trineus, aixecaments olímpics, pilotes medicinals, amb el mateix pes del cos… entrenem des dels moviments més bàsics als més complexos.
· Finalment en el tercer bloc, es realitza un bloc de treball intervàl·lic d’alta intensitat (HIIT) per la millora de la resistència cardiopulmonar.


Els nostres horaris grupals:Wordpress themes JazzSurf