Entrenaments Grupals

Els entrenaments grupals son una bona manera de compartir moments amb amics, parelles, companys de feina o persones desconegudes, els entrenaments els dissenyem en funció dels objectius dels participants i del seu nivell o limitacions.

Els grups els limitem de manera que, tot i no ser un entrenament personal, sigui capaç de poder atendre les individualitats de cada participant.

Per entrenar amb aquesta modalitat tens 2 opcions:

  • que vinguis amb el grup format
  • apuntar-te a la nostra “borsa d’entrenaments” on ens indiques la teva disponibilitat, el teu objectiu i una descripció del teu estat.

Aquest servei té un cost a partir de 129 euros mensuals, inclou 2 entrenaments setmanals i els grups s’obren a partir de 3 persones.

 

Si vols formar part en Funciona Trail Team podries integrar-te als seus 2 entrenaments setmanals que estan bonificats en un 50% en concepte de patrocini del Club esportiu funciona.

Si vols combinar els entrenaments grupals amb les planificacions o amb anàlisis de tècnica de carrera, es pot ampliar amb la contractació de la resta de serveis que oferim a Funciona.

El Club Esportiu Funciona té com a principal objectiu  fomentar l’esport  i gaudir del que més ens agrada córrer, anar en bici i caminar.

El club no té caràcter competitiu, esta composat per corredors, ciclistes i caminadors de tot tipus i edats. El objectiu es compartir curses i caminades i cada amic del club pot escollir i proposar les curses que vol fer.

El fet de pertànyer al club NO obliga a participar als entrenaments, ni a les activitats, ni a les sortides en grup, ni en les curses que es proposin. Cadascú podrà triar en cada moment quina serà la implicació al Club.

Tenim un lloc de trobada i reunió a les instal·lacions de FUNCIONA per els integrants del club on podràs veure l’ equipació sencera per running i ciclisme.

Si vols pertanyer has d’abonar la quota de manteniment de 24 euros anuals al gener o 12 euros si et sumes a nosaltres al juny, el pagament de la quota té una validessad’any natural

Wordpress themes JazzSurf