El nostre HEADCOACH i entrenador personal té la titulació AAFE i esta registrat com a tècnic esportiu al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’esport a Catalunya) . Amb una experiència de més de 15 anys dedicats en exclusiva a l’entrenament i la gestió esportiva.
Amb una formació extensa en anatomia, fisiologia i entrenament. De manera activa i continuada ampliant certificacions i coneixements per millorar l’atenció a tota la familia Funciona, tant nacionals com internacionals. En aquesta nova etapa portant al millors especialistes mundials en entrenament al centre Funciona Strength & Conditioning

  • Tècnic superior en AAFE
  • Certified functional Strength Coach L2.
  • Barefoot training specialist L2
  • Cinturó negre de Kick Boxing.

IÑAKI
FRAILE

Registrat núm. 8268 en el ROPE Amb més de 15 anys d’experiència com a entrenador personal, des de 2004 he treballat en les més grans empreses del sector com a entrenador personal primer, com màster trainer després, formant futurs entrenadors i arribant a director tècnic d’un important centre de l’entrenament a Barcelona

La seva concepció de l’activitat física té una profunda arrel en la salut, l’objectiu és millorar la salut de les persones mitjançant l’activitat física.
Gràcies al nostre sistema d’entrenament podràs notar l’evolució de les teves capacitats físiques gràcies als exercicis de patró respiratori, de mobilitat, de força dels patrons bàsics com son l’empenta i tracció de cames i tronc, la força d’estabilització central (core), sense oblidar el treball de resistència gracies als exercicis d’alta intensitat i curta durada (HIIT)
Wordpress themes JazzSurf