HISTÒRIA DE FUNCIONA


Funciona es va fundar a principis de l’any 2012 a Premià de Mar en un petit local al centre del poble, amb la idea de portar el món de l’entrenament personal al maresme i va ser tot un èxit, en poc temps es va traslladar a un local més gran per donar millors serveis i a més gent durant 5 anys més fins que el 2019 ens hem traslladat definitivament a Premià de Dalt en trobar l’espai perfecte i la ubicació ideal perquè els nostres clients trobeu un espai ampli, còmode per entrenar amb vestuaris de 1r nivell i places d’aparcament a la mateixa porta i centenars a pocs metres.

La filosofia de Funciona no ha canviat en tot aquest temps, oferir el millor servei d’entrenament amb un tracte individualitzat amb el client i cuidant la seva experiència durant l’entrenament.
Com aconseguim això? Amb una constant recerca de formació en tots els àmbits que envolten la salut d’una persona.


L’any 2010 vaig decidir obrir el meu centre d’entrenament i vaig començar a buscar ubicacions per Barcelona, pero en aquest moment vaig trobar el Maresme


El 2011 vaig realitzar un estudi de mercat replantejant-me les possibles ubicacions per obrir el que seria el meu centre al maresme, finalment després de meditar-ho molt i reunint el valor necessari, vaig decidir-me per un espai situat a Premià de Mar, que em permetria començar a treballar de manera autònoma i autofinançada i que l’any 2012 es convertiria en el meu primer centre d’entrenament personal. En aquest període vaig crear el Club Esportiu Funciona (registrat al consell català de l’esport en 2013) amb l’objectiu de fomentar l’esport i apropar-lo a la gent, juntament amb l’activitat empresarial que duia a terme.


Vaig col·laborar a fer que es poguessin dur a terme curses com la Cursa d’Estiu de Premià de Mar o la Marina Trail, sent un èxit l’any 2012. Enguany moltíssima gent ha començat a practicar esport i a incorporar algunes metodologies com l’entrenament funcional de força del que em considero especialista i que en 2013 era un sistema innovador i en el que l’entrenament de força era desconegut fora del gimnàs tradicional.


També vaig tenir durant molt de temps un espai setmanal a la Ràdio Premià parlant i resolent dubtes sobre entrenament, salut i actes esportius.Wordpress themes JazzSurf