Tinc 56 anys, fa 1,5 anys que entreno a Funciona i he descobert que tots el moviments habituals de la meva vida quotidiana, com ara ajupir-me, córrer, aixecar pesos, jugar amb el net a la catifa, anar d’excursió per la muntanya, pujar escales al metro, etc., no només no son un problema si no que a més a més son agradables, fàcils i no em suposen cap esforç. Ara mateix és un dels “extres” que no deixaria mai.

Anna Robert

foto alex Vaig començar a treballar amb l’Iñaki fa 14 mesos. Aleshores i amb 42 anys, a més de sobrepès presentava una molt baixa forma física i uns nivells de pressió arterials molt alts encara i la medicació. D’ençà que vam començar a entrenar junts, he perdut més de10 kg, he millorat tant els valors antropomètrics com els diàmetres corporals (la reducció de la zona abdominal ha estat espectacular), la pressió arterial s’ha estabilitzat als valors normals i la recuperació de la forma física ha anat progressant fins a ser capaç de córrer mitges maratons en temps molt dignes, i he de dir que abans no era capaç de ni de córrer 3 km.

Alex

El Carles i jo, en Josep, som uns nens de Premia de Mar, de 15 i 17 anys respectivament. Fa 3 anys vàrem començar en el món del karting, i aquest esport requereix de una preparació física especial . Llavors vàrem buscar un lloc on podéssim entrenar-nos i el vàrem trobar, Funciona entrenament personal. IMG_5343[1]Des de el primer dia el tracte a sigut molt agradable i professional. El Iñaki es el nostre entrenador i estem molt contents amb ell, perquè fa que un entrenament que podria “considerar-se avorrit” (encara que no ho és), sigui molt divertit , cosa que fa que t’entrin més ganes de seguir entrenant i per lo tant puguis seguir perseguint les teves metes!
A més hem vist una evolució brutal en el nostre físic i ara estem molt més forts del que ens poguessim haber imaginat.

Josep i Carles Subirana

Home de 45 anys professor de secundària, una hèrnia lumbar dolorosa amb irradiació cap al nervi ciàtic, un to muscular molt reduït i amb uns nivells de força molt baixos per la seva edat.

Els entrenaments en aquest cas es van planificar amb dos objectius simultanis, l’augment del to muscular de l’esquena i de l’abdomen per protegir de futurs dolors i el treball de coordinació intramuscular per recuperar la consciència corporal perduda per la manca d’activitat física.

El resultat: en millorar molt ràpidament es van modificar els objectius i es va fer més feina de resistència aerobica i de força específica per a tennis, activitat que va poder reprendre després d’un temps apartat per motius de salut.

Home de 45 anys amb dolor lumbar

IMG_4386 ” Per mi entrenar amb l’Iñaki és apostar a cavall guanyador: fa plans de treball adequats a cada situació personal, t’ensenya el perquè de cada moviment i exercici, no defalleix mai, sempre té un somriure i aconsegueix que un tingui més fe en un mateix..un privilegi!!! 

Agnès, treballadora de la banca amb un equip al seu càrrec

Home de 44 anys amb negoci propi, presenta un clar sobrepès, colesterol molt elevat, hipertensió i episodis aguts de dolor d’esquena.

L’entrenament seguit en aquest cas va estar dirigit a la disminució de pes, que era el principal causant de la resta de patologies. Un cop es va disminuir el pes a través de combinar entrenaments de força amb entrenaments cardiovasculars, va aconseguir baixar 15 kg i es van reconduir els objectius. Els nous objectius van ser l’augment de la força sense augmentar massa la massa corporal i continuar enfortint l’esquena per no tornar a patir episodis dolorosos que li impedien treballar i gaudir dels seus fills.

El resultat: després d’haver baixat de pes, eliminar els dolors d’esquena, reduir el colesterol i deixar la tensió a un nivell normal continua entrenant amb l’objectiu de millorar la seva força dia a dia, conscient que l’activitat física és una de les bases de la salut.

Home de 44 anys amb hipercolesterolèmia i tensió alta